Disclaimer

Het is mijn doel om volledig transparant te zijn en daarom wil ik je laten weten dat bepaalde diensten en links naar deze diensten op deze website affiliate links zijn. Wat zijn affiliatelinks? Wanneer je op een van die links klikt en een aankoop doet, verdien ik een kleine commissie, zonder dat het jou ook maar iets extra kost. Ik ben gepassioneerd over deze website en het is mijn doel om er een plek van te maken waar je altijd kunt terugkomen terwijl je erop kunt vertrouwen dat de informatie die je leest je daadwerkelijk zal helpen dichter bij jouw doelen te komen.

Ik waardeer jouw steun en mijn belofte is als volgt: winst die binnenkomt via affiliate links zal opnieuw worden geïnvesteerd in deze website om deze te verbeteren en er een nog betere bron van te maken.

Ik sta 100% achter de diensten die ik op deze site aanbeveel en ik gebruik ze zelf ook. Ik wil dat je erop kunt vertrouwen dat je er echte waarde voor terugkrijgt en zal nooit linken naar iets waar ik niet echt in geloof.

Tot slot, als je vragen hebt hierover of hoe ik de kost verdien met bloggen, neem dan gerust contact met mij op via de contactpagina.

Bedankt!

Richard Detering.